Oudercommissie

Oudercommissie

De oudercommissie  van de Ireneschool bestaat uit een aantal enthousiaste ouders. Met elkaar willen we ervoor zorgen dat de school een prettige school is waar onze kinderen met plezier naar toe gaan. De betrokkenheid van alle ouders is ontzettend belangrijk en zeer gewenst. 

Wat doet de oudercommissie

De oudercommissie organiseert in samenwerking met het team allerlei activiteiten zoals: het sinterklaasfeest, kerstfeest, schoolreisjes, paaslunch en de schoolfotograaf. Maar ook activiteiten rondom Kinderboekenweek en een aantal grotere en kleinere projecten. Voor elke activiteit wordt een commissie samengesteld uit leden van de OC en een aantal teamleden. De commissie schakelt hierbij, indien nodig, andere hulpouders in. Op deze manier kunt u ook betrokken zijn bij de activiteiten op school. 

Naast alle feestelijke activiteiten geeft de oudercommissie ook advies aan het team over zaken die u als ouder belangrijk vindt. U kunt uw vragen of opmerkingen doorgeven aan de leden van de oudercommissie. 

Vergaderingen

De OC vergadert gemiddeld 7x per schooljaar van 19:45 uur tot ca. 21:30 uur in de hal van de Ireneschool. De data vindt u op Social Schools. Bij de vergaderingen van de OC is ook een teamlid vertegenwoordigd. 

De vergaderingen zijn openbaar en geïnteresseerde ouders/verzorgers zijn van harte welkom. Wel graag van tevoren even doorgeven. 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, of informatie willen hebben over de oudercommissie en de activiteiten die we organiseren, stuur dan een mail naar: oc.ireneschool@vpcoermelo.nl